Újra tájékozódási verseny 2014.10.23

 

Bizonyára tudjátok, hogy 2010-2012-ig, három éven keresztül egy tájékozódási versenysorozat lebonyolítását vállaltuk magunkra. Eleinte alig tudtunk megbirkózni a versenyre nevezők hatalmas számával, azonban 2012-re köszönhetően a magas üzemanyag költségeknek a jelentkezők száma olyan drasztikusan lecsökkent, hogy az már a megrendezhetőség rovására ment. Ennek kapcsán kénytelenek voltunk a versenysorozatot szüneteltetni.

Mivel verseny ötletét mi soha nem engedtük el és ez az autós program minden résztvevő számára egy igazán jó program, ezért idén egy verseny erejéig ismét szeretnénk tájékozódási verseny rendezni!

 

 

A verseny időpontja: 2014.október 23-24

Gyülekezés: Budakalászi Cora mellett található volt Electro World parkolója 9 órai kezdettel.

 


Sajnos nem friss a kép, de talán ez is jó lesz:

alt

 

 

Rajtsorrend sorsolása – rajt adminisztráció: 9:30

Első autó indítása: 10:00


Maga a verseny várhatóan két etapból fog állni, amely megközelítőleg összességében 160-200km közötti távolságot jelent. A versenyen nevezési díj befizetését követően lehet részt venni. Az útvonalon itiner alapján kell végigmenni. Maga az itiner az indítási sorrend sorsolását követően kerül kiosztásra. A versenyt egy meghatározott szintidő alatt a KRESZ szabályait betartva kell teljesíteni.


Nevezési díj elővételben : 3000 Ft
Nevezési díj helyszínen : 4000 Ft


Figyelem elővételes nevezés díj rendezésre, 2014.10.15-ig van lehetőség. Ezt követően már csak a helyszíni nevezési díjon lehet a versenyen részt venni!


A rendezvény két naposra tervezzük, azonban maga a verseny 2014.10.23-án kerül megrendezésre. Bár tájékozódási versenyről beszélünk, azonban nem szabad a mellett elmenni, hogy esetlegesen vannak olyan tagjaink, akiket a verseny talán kevésbé érint meg, azonban a versenyt követő közös programon szívesen jelen lennének. Erre a gondolva több opciót is kidolgoztunk, ami a következő lenne.

 


1. Verzió - Versenyen való részvétel esetén:

Ez az alapeset és talán kevésbé szorul magyarázatra. Ez azt jelenti hogy a nevezési díj befizetését követően részt vesz az egész napos rendezvényen és az azt követő vacsorán illetve eredményhirdetésen.

A nevezési díj tartalmazza a két fő számára a vacsorát, kávé és tea fogyasztást. Minden további fő esetén a vacsora díja + 900FT.


Nevezési díj elővételben : 3000 Ft
Nevezési díj helyszínen : 4000 Ft

 2. Verzió – Versenyen való részvétel ott alvással

Ez annyiban módosul, hogy a fentieken kívül szálláslehetőséget biztosítunk és egy külön közös helység lévén éjszakába nyúlóan folyhatnak az „élménybeszámolók”

Aki ezt a verziót válassza az a nevezési díjon kívül szállásköltséggel is kell hogy számoljon mely a másnapi reggelit illetve a már felsorolt kávé és teafogyasztást is magában foglalja.


A szállás költsége 4500FT/fő

 


3 Verzió – Klubélet és ott alvás

Ezzel azok számára szeretnénk kedvezni, akiket a verseny kevésbé köt le, viszont szívesen részt vennének a klubélet sajátosságain. Számukra inkább az etap végén illetve az esti programon való részvételt, illetőleg az „élménybeszámolókon” nyilván aktív részvételi lehetőséget tudunk nyújtani. Természetesen a szállás költsége itt is tartalmazza a reggelit, azonban az előző napi fogyasztás illetve vacsora külön térítendő

Ennek költsége a következő:


Szállás költsége 4500FT/fő
Vacsora+előző napi fogyasztás 500FT/fő

 


Ellátásról:

Az részvevők számára kávéról valamint teáról gondoskodunk. Vacsora tekintetében feltehetően ismét a gulyásé lehet a főszerep, de természetesen a változtatás jogát fent szeretnénk tartani. Reggelire bundás kenyeret készítünk.

 


A szállásról még néhány szó:


Szállás Sukorón lesz, azonban a férőhelyek száma véges, így az előzetes jelentkezők alapján azt kell hogy mondjam hogy feltehetően teltházunk van. Mellesleg az objektum rendelkezik fűtéssel, étkezővel illetve közös helyiséggel is így az esetleges rossz idő nem befolyásolja a program lebonyolítását.

Mivel mint ahogy írtam az érdeklődés a szállást illetően elég nagy ezért arra kérem azokat akik szeretnének este maradni a jelentkezésüket a szállás árának elővételben történő rendezéssel erősítsék meg.

Később a szállás címét és remélhetőleg néhány képet is közzé teszünk!


Tehát a kiírás szerint lehet nevezni. Nyilván a személyes nevezés lenne a legjobb , de aki átutalással szeretne fizetni az a szokott módon megteheti a már ismert bankszámlaszámra. Kérem az utalás alkalmával a neve és rendszámot tüntessétek fel a közlemény rovatba.


Számlaszám:


16200113-00069285-00000000
Amennyiben szükséges kedvezményezett nevet megnevezni akkor oda CKM kerüljön bejegyzésre. A számla a Magnetbanknál található.Ezek után más nem maradt hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjunk mindenkinek!